Nieuws

Met ingang van 1 januari 2021 wordt Autobedrijf Overeinder overgenomen door Autobedrijf Stiens!

In september 2006 zijn Hans en Doutsje Overeinder gestart met het autobedrijf op het industrieterrein Middelsee. Nu na 14 jaar zetten ze er een punt achter. Hans Overeinder is toe aan een nieuwe uitdaging. “We hebben in 14 jaar een gezond en goedlopend bedrijf opgezet”. Vertelt Hans. “Maar in het huidige ondernemersklimaat zijn wij niet happy meer. Ik ben de man er niet naar om hele dagen van 8.00 tot 18.00 uur tussen de deuren te moeten werken. Ik heb meer ambities en er zijn nog andere dingen in het leven.”

Hans Overeinder gaat verder als zelfstandig ondernemer in zijn nieuwe onderneming Overeinder Onderzoek & Expertise. Freelance gaat Hans vanuit dat bedrijf eerst werken als schade- expert/expert Mobility. In de loop van 2021, na het behalen van examens en toestemmingen vanuit justitie zal het bedrijf uitgebreid worden met recherche taken. Toekomst helder voor ogen.

Gelukkig is er een partij gevonden die Autobedrijf Overeinder wil voortzetten en waar het personeel bij kan blijven. Dit is Autobedrijf Stiens, dan vanaf 2010 gevestigd is op it Noarderfjild 33c, achter het pompstation. “Deze vestiging zal blijven bestaan,” zegt Henk van der Veen, die de huidige vestiging zal blijven beheren. “Mijn compagnon Sybe Zwart zal het nieuwe gezicht worden bij onze nieuwe vestiging aan de Seerob 2. De naam zal eerst onveranderd blijven. Het wordt dus 1 bedrijf met 2 vestigingen. Dit is voor ons een nieuwe uitdaging, een uitbreiding in de markt voor een langere termijn.”

In verband met de huidige omstandigheden wegens Corona ins het helaas niet mogelijk deze overdracht op korte termijn met de relaties te vieren of een open dag te houden, afscheid te nemen of kennis te maken. Autobedrijf Overeinder en Autobedrijf Stiens hopen, zodra de omstandigheden het toelaten, dit alsnog te kunnen doen.

 

Bovag garantie

Uw garage

Bekijk alle garagediensten van AutoFirst Stiens

Lees meer
Bovag garantie

Airco Service

Laat uw airco checken door AutoFirst Stiens

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Pech hulp voor onderweg? Lees meer over AutoFirst Mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Stiens

Lees meer