Vacature automonteur

Vacature automonteur

Functieomschrijving

Jij zorgt ervoor dat de auto van de klant in perfecte staat wordt onderhouden/gerepareerd. Krijg jij er voldoening van om klanten blij te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden aan diverse automodellen- en merken. Een bandenwissel, remblokken die vervangen moeten worden, een diagnose stellen, het maakt jou niks uit en elke uitdaging pak je met twee handen aan.

Functie-eisen

  • Relevante werkervaring die je hebt opgedaan;
  • Minimaal een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus, APK-keurmeester is een pre;
  • Je zelfstandig, klantvriendelijk, leergierig en flexibel bent ingesteld; -
  • Je in het bezit bent van je rijbewijs B;

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een zelfstandig garagebedrijf gericht op onderhoud en reparatie voor diverse automerken. Sinds de oprichting van het bedrijf staan de volgende kenmerken centraal: vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service. Wij zijn uitgegroeid tot een deskundig autobedrijf met toegewijde werknemers. Er heerst een goede werksfeer en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Service en kwaliteit worden daarnaast goed gecombineerd om de berijder weer veilig de weg op te laten gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Daarnaast kun je het volgende verwachten:

  • Salaris conform cao tweewieler- en motorvoertuigen gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Voldoende (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega‚Äôs.

Solliciteer direct

Is deze functie wat voor jou? Stuur je motivatie en CV naar autobedrijfstiens@hotmail.com Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar ons bedrijf 058-2574700 of  058-2573740 Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel te mogen ontmoeten!